Ποτά, Κρασιά, Λικέρ

Filters

Λικέρ “majuni”

25,00 

Majuni – το ελληνικό βοτανικό ποτό, 22% αλκοολικών βαθμών. Φτιάχνεται με περισσότερα από 15 διαφορετικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη της Ελληνικής γης.

 

Ρακόμελο “KENTRI” 700ml

27,00 
KENTRI – ένα Premium Honey Spirit, 22% αλκοολικών βαθμών από απόσταγμα στεμφύλων σταφυλής διπλής απόσταξης, εξαιρετικής ποιότητας μέλι και μπαχαρικά. Βραβευμένο ως το Καλύτερο λικέρ στον κόσμο στα βραβεία IWSC 2023.

Λικέρ μαστίχας “stichion”500ml

19,50 
Stichion – ένα Premium Mastiha Spirit, 26% αλκοολικών βαθμών από 100% ατόφια φυσική μαστίχα προερχόμενη από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Βραβευμένο ως το Καλύτερο λικέρ στον κόσμο στα βραβεία IWSC 2022.

Οίνος λευκός ξηρός “Ασπρούδι”

12,00 
Για την δημιουργία του λευκού οίνου "Ασπρούδι" επιλέξαμε την ομώνυμη ποικιλία.Με λεπτo άρωμα κίτρινων ανθέων,εσπεριδοειδών και αχλαδιού.Συνοδεύει πράσινες πλούσιες σαλάτες ,ελαφριές σούπες και λευκά πιάτα ζυμαρικών.Κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος:8-10 c. 
ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΣΙΜΠΙΔΗ -ΑΣΥΡΤΙΚΟ

Μονεμβάσιος | Ερυθρός Ξηρός

15,00 
Κόκκινο ξηρό Αγιωργίτικο Μαυρούδι

Grace Gin By Three Graces Distilling 200ml

15,00 
Ελληνικό gin υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζει απότην εκφραστική του μύτη μέχρι το μακρύ του τελείωμα! Αναδύει ιδιαίτερα αρώματα της Ελληνικής γης, όπου ο άρκευθος κυριαρχεί σε τέλεια ισσοροπία με τον μοναδικό κρίταμο, τα άνθη μυρτιάς και το σχίνο. Στο στόμα στιβαρό και πλούσιο, με κρυστάλλινη γεύση και έντονη καθαρότητα σε έναν μοναδικό συνδυασμό φρέσκων εσπεριδοειδών και ανθών πορτοκαλιάς με τα υπόλοιπα βότανα. Επίγευση μεγάλης διάρκειας με πιπεράτες νότε

Grace Gin By Three Graces Distilling 700ml

40,00 
Ελληνικό gin υψηλής ποιότητας που εντυπωσιάζει απότην εκφραστική του μύτη μέχρι το μακρύ του τελείωμα! Αναδύει ιδιαίτερα αρώματα της Ελληνικής γης, όπου ο άρκευθος κυριαρχεί σε τέλεια ισσοροπία με τον μοναδικό κρίταμο, τα άνθη μυρτιάς και το σχίνο. Στο στόμα στιβαρό και πλούσιο, με κρυστάλλινη γεύση και έντονη καθαρότητα σε έναν μοναδικό συνδυασμό φρέσκων εσπεριδοειδών και ανθών πορτοκαλιάς με τα υπόλοιπα βότανα. Επίγευση μεγάλης διάρκειας με πιπεράτες νότες!

Απόσταγμα Φραγκόσυκου 500ml Κτήμα Σιγάλα

45,00 
Το Απόσταγμα Φραγκόσυκου του Κτήματος Σιγάλα είναι ένα προϊόν διπλής απόσταξης που παράγεται από Φραγκόσυκα της Σαντορίνης. Λαμπερό και διάφανο στην όψη. Μύτη ισορροπημένη με αρώματα φρούτων και βοτάνων, που κυριαρχεί το άρωμα του ώριμου Φραγκόσυκου. Τα ιδιαίτερα αρωματικά χαρακτηριστικά του Φραγκόσυκου δημιουργούν μία σύνθετη γευστική παλέτα ώριμων τροπικών φρούτων, μπαχαρικών και γλυκών βοτάνων
Παλαιωμένο Τσίπουρο Πέντε -Σπυρόπουλος

Παλαιωμένο Τσίπουρο Πέντε -Σπυρόπουλος

125,00 
Το εκλεπτυσμένο αυτό τσίπουρο, προέρχεται από ειδικά επιλεγμένα αποστάγματα που ωριμάζουν αργά για τουλάχιστον «π5ντε» χρόνια σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια, χαρίζοντας του ισχυρή προσωπικότηταΠαρασυρθείτε με το κεχριμπαρένιο χρώμα του και το πολύπλοκο άρωμα του. Μυρίστε τα ζαχαρωμένα πυρηνόκαρπα φρούτα, την πορτοκαλόφλουδα, το σύκο, τη πικρή σοκολάτα, την βανίλια και το φουντούκι.
Παλαιωμένο Τσίπουρο Σπυρόπουλος

Παλαιωμένο Τσίπουρο 700ml Σπυρόπουλος

32,00 
Η άριστη πρώτη ύλη, το νερό που προέρχεται από πηγή στα ορεινά της Δίρφυς, η ζύμωση σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες και η προσεκτική απόσταξη σε χάλκινους άμβυκες, οδηγούν σε ένα καθαρό απόσταγμα, το οποίο αφού ωριμάσει για μερικούς μήνες σε δρύινα βαρέλια Γαλλικής και Αμερικάνικης προέλευσης, αποκτά σύνθετο, μελωμένο και ελκυστικό χαρακτήρα.
Aged tsipouro 50ml

Παλαιωμένο Τσίπουρο 50ml Σπυρόπουλος

5,00 
Παλαιωμένο Τσίπουρο από την Οικογένεια Σπυρόπουλου στην Εύβοια, ένα απόσταγμα που έχει προέλθει από την ποικιλία Σαββατιανό και έχει παλαιώσει για 12 μήνες ας αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια και άλλους 12 μήνες στην δεξαμενή, για να φέρει στον κόσμο των αποσταγμάτων αυτό το πλούσιο με γεμάτο σώμα τσίπουρο. Κυριαρχούν στη γεύση οι καβουρντισμένοι ξηροί καρποί κυρίως το φουντούκι, μαζί με νύξεις σταφίδας και καπνού.
Παλαιωμένο Τσίπουρο Σπυρόπουλος

Παλαιωμένο Τσίπουρο 200ml Σπυρόπουλος

15,00 
Παλαιωμένο Τσίπουρο από την Οικογένεια Σπυρόπουλου στην Εύβοια, ένα απόσταγμα που έχει προέλθει από την ποικιλία Σαββατιανό και έχει παλαιώσει για 12 μήνες ας αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια και άλλους 12 μήνες στην δεξαμενή, για να φέρει στον κόσμο των αποσταγμάτων αυτό το πλούσιο με γεμάτο σώμα τσίπουρο. Κυριαρχούν στη γεύση οι καβουρντισμένοι ξηροί καρποί κυρίως το φουντούκι, μαζί με νύξεις σταφίδας και καπνού.

Βλέπετε 1–12 από 25 αποτελέσματα