Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Mε απευθείας τραπεζική μεταφορά του ποσού κάθε παραγγελίας, με τα αναγραφόμενα στην παραγγελία έξοδα αποστολής αυτής στους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης που εμφανίζονται στο αντίστοιχο βήμα της διαδικασίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 27320 61303 ή μέσω e-mail στο [email protected].

Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι οι ακόλουθοι:

Εθνική Τράπεζα, Δικ/χος: Τσαγκάρη Φωτεινή
Αρ.Λογ: 418/41078029
IBAN: GR4901104180000041841078029

Πύλη Ηλεκτρονικών πληρωμών MasterCard Simplify της Εθνικής Τράπεζας

Πληρωμή μέσω της ενσωματωμένης Πύλης Πληρωμών Simplify της MasterCard με σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα. Τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής δεν διαβιβάζονται στην επιχείρηση.

Ο αγοραστής καλείται να αναγνώσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και χρέωσης της κάρτας πληρωμής του, όπως αυτοί αναγράφονται στον ιστότοπο της Εθνικής Τράπεζας και η επιχείρηση δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία του αγοραστή κατά το στάδιο της πληρωμής της παραγγελίας.

PayPal

Αντικαταβολή

Επιφέρει επιπλέον χρέωση ύψους 1,50 Ευρώ ανά παραγγελία.


Ασφάλεια πληρωμών

Το κατάστημά μας λαμβάνει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το site μας www.monemvasiadeli.gr χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό SSL για να διασφαλίζει την online επικοινωνία μεταξύ της συσκευής σας του ιστότοπου. Με τον τρόπο αυτό όλες οι προσωπικές πληροφορίες όπως στοιχεία κάρτας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κτλ κωδικοποιούνται ούτως ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο internet. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.


Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη σελίδα συνοψίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής. Για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση σας, θεωρούμε ότι έχετε ενημερωθεί διαβάζοντας τους Όρους Χρήσης και τις Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

0
This site is registered on wpml.org as a development site.