Αποστολή & Παράδοση προϊόντων

Το κατάστημά μας είναι σε θέση να εξυπηρετήσει πελάτες σ’ όλη την Ελλάδα.

Η επιχείρηση συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (κούριερ) ΕΛΤΑ courier. Τα έξοδα αποστολής, και σύμφωνα με τις χρεώσεις της εταιρείας ταχυμεταφορών, εντός Ελλάδος είναι: 5,00 Ευρώ για αγορές προϊόντων βάρους έως 2,00 κιλά, ενώ για αποστολές προϊόντων βάρους άνω των 2,00 κιλών ισχύει επιπλέον χρέωση ύψους 1,12 Ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

*Στην αναγραφόμενη τιμή κάθε προϊόντος δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής.


Τις επόμενες δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας, η επιχείρηση αποστέλλει με κούριερ τα αγορασμένα προϊόντα στη διεύθυνση παράδοσης που έχει οριστεί από τον αγοραστή. Στην περίπτωση που o αγοραστής θέλει να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης των αγορασμένων προϊόντων άλλος από τον ως άνω τυποποιημένο φθηνότερο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η επιχείρηση, τότε ο αγοραστής οφείλει να πληρώσει τυχόν συμπληρωματικά έξοδα παράδοσης. Οι ανωτέρω προθεσμίες παράδοσης ισχύουν αναλόγως της διαθεσιμότητας των προϊόντων και εν πάση περιπτώσει η παράδοση των αγορασμένων προϊόντων θα πραγματοποιείται το αργότερο εντός 5 εργάσιμων ημερών. Για τα μη άμεσα διαθέσιμα προϊόντα η αποστολή των προϊόντων από την επιχείρηση θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης με τον αγοραστή. Οι ανωτέρω προθεσμίες παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.


Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη σελίδα συνοψίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων και του δικαιώματος σας υπαναχώρησης από την σύμβαση των αγορών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για την ολοκληρωμένη πληροφόρηση σας, θεωρούμε ότι έχετε ενημερωθεί διαβάζοντας τους Όρους Χρήσης και τις Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας.

0
This site is registered on wpml.org as a development site.