Σχετικά με εμάς

Εδωδιμοπωλείο

Το κατάστημα “Εδωδιμοπωλείο” βρίσκεται στο Κάστρο της Μονεμβασιάς και εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε και να αγοράσετε τις πιο αυθεντικές τοπικές γεύσεις όπως εξαιρετικούς τοπικούς οίνους, σπιτικά ηδύποτα (λικέρ) με πρωτότυπες γεύσεις (καρύδι, ρόδι, κλπ.) καθώς και άλλα εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών της Λακωνίας.

Είναι το μοναδικό μέρος που μπορείτε να γευτείτε και να αγοράσετε το μελιττόκρασο (υδρόμελι), ένα τοπικό ηδύποτο με αρχαίες ρίζες, που φτιάχνεται μόνο από μέλι και νερό.

Επίσης στο κατάστημα μας θα βρείτε και τη δική μας σειρά φυσικών καλλυντικών, Monemvasia Cosmetics, φτιαγμένα από εμάς για τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Μπενιός | Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας

Το Λάδι Μας

Ο ελαιώνας μας περιλαμβάνει αιωνόβια ελαιόδενδρα ηλικίας τουλάχιστον 150 ετών ενώ η ελαιοπαραγωγή αποτελεί μακρά οικογενειακή μας παράδοση με παραγωγούς τριών γενεών που μοχθούν κάθε χρόνο με αγάπη και μεράκι για να εξάγουν το καλύτερο λάδι. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Μπενιός προέρχεται από τη μίξη των εξαιρετικών τοπικών ποικιλιών αθηνοελιάς και κορωνέικης που του δίνουν πλούσια πιπεράτη γεύση, εξαιρετικά φρουτώδες άρωμα και πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες

Φυσικά Καλλυντικά

Η σειρά καλλυντικών Monemvasia Cosmetics δημιουργήθηκε με έμπνευση από τα αγνά προϊόντα της Λακωνική γης όπως το ελληνικό ελαιόλαδο και τα βότανα, και σκοπό έχει να αναδείξει τις υψηλές καλλυντικές ιδιότητες των Ελληνικών βοτάνων και τα αρώματα των Ελληνικών φυτών.

Σειρά καλλυντικών Monemvasia Cosmetics
Υδρόμελι ή αλλιώς μελλιτόκρασο!

Υδρόμελι

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το Υδρόμελι ή αλλιώς μελλιτόκρασο! Θεωρείται πρόγονος όλων των ποτών που προέρχονται από ζύμωση και οι ρίζες του χάνονται στο βάθος του χρόνου. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει το πάντρεμα αποκλειστικά του μελιού και του νερού. Το όνομα του, σύμφωνα με την παράδοση, δόθηκε από το μήνα του μέλιτος, όπου όπως λέγεται το κατανάλωναν οι νεόνυμφοι καθ΄ όλη τη διάρκεια, για έναν μελλοντικά «γλυκύ» γάμο. Κατά τη μυθολογία το περίφημο νέκταρ των Θεών ήταν το Υδρόμελι

0
This site is registered on wpml.org as a development site.